Skip to content

Category: Tadika

Petang Naqia Ke Tadika Asal Semula

5 years ago

44 words

Bermula bulan Februari ni, Naqia pagi je sekolah di Tadika Sri Anakanda. Petang Naqia pergi ke Tadika Permata Ixora semula masuk kelas Pra-Tahfiz. Sebab petang di Sri Anakanda Naqia tak ada kelas, boring tak ada aktiviti. Naqia juga rindu dengan kawan-kawan di Permata Ixora.

Naqia Pindah Ke Tadika Baru

6 years ago

36 words

Tahun 2013 Naqia pindah tadika dari Tadika Permata Ixora ke Tadika Sri Anakanda. Di Permata Ixora Naqia dah belajar di sana 2 tahun. Tadika Sri Anakanda ni baru mula beroperasi tahun ini, cawangan Tadika Sri Anakanda di PJ.

Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun 2011 Naqia

7 years ago

51 words

Hari ni hari penyerahan kad laporan akhir tahun Tadika Permata Ixora. Pagi abah ambik buku laporan kat tadika Naqia. Daripada 8 orang kelas 4 tahun, Naqia dapat no 2 dalam kelas. Cikgu Ana kata, Naqia kadang2 pendiam, tapi bila dah sembang memang ramah.. Naqia juga senang terima apa yang cikgu ajar kat tadika…  

Naqia Mula Kelas Penuh di Tadika Permata Ixora

7 years ago

119 words

Bermula Selasa lepas Naqia mula ikuti sesi penuh di Tadika Permata Ixora. Kalau sebelum ni, Naqia cuma datang sejam pertama je untuk kelas Iqra’. Sekarang dah ambil kelas penuh termasuk akademik. Naqia, Abang Naqib & Adik Aqlan pun sekarang dah tak tinggal di rumah Cik Da waktu siang.. Bukan tak nak duduk di rumah Cik…

Naqia Ke Tadika Permata Ixora

8 years ago

49 words

Hari ni Naqia mula ke Tadika Permata Ixora. Sepatutnya Naqia mula Isnin lepas. Tapi pagi2 Naqia tak nak bangun. Naqia ke Tadika sejam sehari je dari 8.00 – 9.00 pagi. Cuma ambil untuk belajar Iqra’ saja. Tahun ni Naqia baru nak masuk 4 tahun. InsyaAllah tahun depan baru Naqia ambil kelas full.